7 juni 2019

Partner Zapfloor creëert digitale community

In tijden van smart buildings en digitale recepties, kon ook de c-space niet achterblijven. Deze slimme flexruimte is volledig digitaal te besturen, zowel voor het online reserveren van een ruimte, als het ontgrendelen van de ruimte. Daarnaast wil het een digitale community creëren waar de gebruikers allerlei berichten en tips kunnen achterlaten en zo met elkaar kunnen communiceren. De technologie wordt beheerd door onze partner Zapfloor.

Deze Antwerpse startup biedt co-working spaces en kantoorbeheerders een efficiënt workspace management platform aan. Naarmate het bedrijf groeide, merkten ze dat niet enkel de markt van kantoorgebouwen vraag heeft naar innovatie maar ook de markt van residentiële gebouwen. Daarnaast werken ze samen met verschillende partners om gebouwen volledig te automatiseren door middel van de verschillende services die ze aanbieden.

We spraken met Thomas Celen, oprichter en CEO van Zapfloor:
 

Hoe kwamen jullie in contact met c-space en wat vinden jullie van het concept?

De introductie met c-space kwam er door onze partner Salto KS, zij leveren de ‘smart locks’ die we ook bij andere klanten integreren in ons platform. We waren onmiddellijk enthousiast over jullie project en wilden heel graag samenwerken.

Met jullie concept blazen jullie nieuw leven in een hele wijk die zo kan uitgroeien tot een hechte community, dat vinden wij echt geweldig! Het is een fenomeen dat we nog niet genoeg zien, namelijk een plek waar je zowel kan werken als een feestje organiseren en waar dus een hele buurt wordt samengebracht. Met c-space brengen jullie dus iets nieuws en origineel en daar staan wij zeker achter!
 

Hoe verschilt de c-space van jullie andere klanten/projecten?

Onze focus ligt voornamelijk op co-working spaces en kantoorgebouwen, oftewel de B2B-markt. Maar met Zapfloor beheren we eigenlijk verschillende types van gebouwen op een zeer innovatieve manier. Vandaar dat we ook meer en meer vraag krijgen vanuit grote corporates en de residentiele vastgoedmarkt. Het is dus niet de eerste keer dat we een soortgelijk project aannemen, maar het blijft een leuk en uitdagend concept!

 

Meer info op: www.zapfloorhq.com